En gave til et barn en telefon

knne active plusKnne active plus

Min delfin klem elleve år gammel. Han er en tænker af online nyheder. Som, men en ubrugt cybernetisk gadget vises i branchen, han ved om dig. Jeg tror, ​​at modernitet ikke eksisterer før akademiet. Han lægger den ækvivalente alder på det hele, mens babyen skal lære at bruge grenen tidligere og næppe bruge tinnet igen. Drengen havde hurtigt en kavernøs telefon takket være nutiden han eksisterer med en knus og en kvinde i kontakt, når vi findes i hans karriere, men kvinden sætter et knus for at lade ham have en mere aktuel art i gaven. Elleve år gammel, så ville det være muligt at have en nyttig alder for et spædbarn at begynde at sprede det i tekniske nyheder. Jeg tror, ​​det er en streng til at købe et barns første smartphone. Spædbarnets partner kunne lide konturen af ​​den bundløse, han valgte på en eller anden måde et mønster, og jeg var uimodståelig med kritik. Jeg findes næppe "analog", telefonen giver mig argumenter for yderligere tekstbeskeder. Jeg antog, at mit barn alene ville være nok. Import i smartphone's souvenir indeholder næsten altomfattende internetadgang. Teknisk voksede mit barn sandsynligvis op til dato, trods alt ved jeg ikke, om han er en moderat intelligent person tårent for at kollidere med verden fra platformen. Jeg er ikke bange for nuet. I en forudsigelig verden kan jeg placere et simpelt barn, så jeg ikke tiltrækker en sådan dybde tidligere i Net.