Spise et maltid om dagen

Vi havde for nylig Valentinsdag, så jeg besluttede at forberede en overraskelse på min kæreste på en bestemt måde. I cellerne havde jeg en to-retters middag og dessert ledsaget af vin og duftlys fra en hyppig DIY-butik. Fantastisk idé - tunger. En meget behagelig skål, men også kompliceret at lave, fordi du skal være i stand til at stege muslinger for at vælge smagsservicen.

Desværre er min kok ganske middelmådig. I sandhed kunne jeg sige den begyndere, for da ville den være tættere på sandheden. Du fandt en opskrift på disse sandaler på internettet. At det var et problem at forstå halvdelen af ​​teksten, fordi alt var skrevet på engelsk! Nå, men jeg gav ikke op, jeg kastede alt ind i tolken, og vi følger elementet i henhold til kokens intuition (som jeg virkelig ikke har. Jeg besluttede, at jeg ville give disse muslinger grøntsager. Jeg glemte dog, at du skal skræl og skære disse grøntsager først. Jeg plejede at stresse, fordi scenen var endnu mindre, og jeg var høj i baggrunden. Jeg begynder at skære grøntsager, uheld ville ikke have mig til at slå min finger ... Men som en naturlig mand gav jeg ikke op. Jeg kom med en plan - en grøntsagsskærer. Der var et tyr. Ikke kun det, at jeg sparede et par minutter på at skære, indtil videre behøvede jeg ikke at være bange for min eksistens ved hjælp af en skive. Da det hele var klar, lagde han tunger på smøret. Alt stegt ligesom på billedet fra internetdelen, hvor jeg fandt opskriften. Jeg glemte dog, at jeg stadig forberedte suppen. Jeg sprang hurtigt til den lokale butik for sur suppe i en krukke og fjernede den i gryden og krydrede derefter kun. Til dessert var der allerede tilberedt hjemmelavet is i fryseren. Det er godt, at jeg motiverede mig selv til at gøre det dagen før, da jeg ikke kunne gøre noget. Jeg må indrømme - de små minutter, som grøntsagsskæren reddede mig, reddede min to-retters middag. Kvinden var chokeret og tung respekt for mine madlavningsevner.